ENGLİSH VERSION

Sorumluluk reddi: Bu haber yazarın kaynaklarının verdiği bilgiler doğrultusunda yazılmıştır ve bu sebeple hatalı bilgiler içeriyor olabilir. Valve tarafından turnuva organizatörü partnerlere gönderilen, önceden çeşitli kaynaklarca yayımlanmış, bir epostaya göre Sydney’in bulunduğu lokasyonda CS:GO major turnuvası düzenlenmesi Valve tarafından bir değişiklik yapılmadıkça mümkün değil.

Kaynaklarımızdan aldığımız bilgilere göre ESL, 2020 yılının Bahar aylarında ki major turnuvasını Avustralya’nın Sydney kentinde düzenlemeye hazırlanıyor.

Berlin’de düzenlenen major turnuvası pazar günü sona erdi ve insanlar bir sonraki major turnuvasının ne zaman düzenleneceğini merak ediyor. Valve‘ın FACEIT, ESL ve StarLadder’ın yaptığı major turnuvalarından sonra bir sonraki major turnuvasının Amerika’da düzenleteceğini düşünen insanların sayısı az değil. Ancak kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre Valve, Major turnuvasını Amerika’da bir süre daha oynatmayacak.

Kaynaklarımıza göre 2020 yılının İlkbahar aylarında düzenlenmesi planlanan major turnuvası Avustralya’nın Sydney kentinde düzenlenecek. Major turnuvasını ESL düzenleyecek ve turnuvanın adı IEM Sydney CS:GO Major Championship 2020 olacak.  IEM Sydney CS:GO Major Championship 2020, 2020’nin 11-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

ESL’in 2020 yılında yeni bir düzene gireceği ve yılda 2 kez büyük turnuva düzenleyeceği biliniyor. 2019 yılının ilk major turnuvasını düzenleyen ESL’in bu turnuvayı düzenlemesi büyük bir sürpriz olmayacaktır. Kaynaklarımıza göre major turnuvasını ESL düzenleyecek ancak turnuvanın Sydney’de düzenlenip düzenlenmeyeceği konusunu tam kesin değil ancak büyük ihtimalle Sydney’de düzenlenecek.

Intel Extreme Masters XIII – Katowice Major 2019’u düzenleyen ESL’in Sydney’de de major turnuvası düzenlemesi ve 2020 yılının 2. major turnuvasının Amerika’da düzenlenmesi bekleniyor. Ayrıca eğer bu bilgiler resmen doğrulanırsa ilk kez major turnuvası Avrupa ve Amerika dışında 3. bir kıta da düzenlenecek.

English version

First major of 2020 to possibly be played in Sydney

 

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin