Outriders, People Can Fly isimli geliştiriler tarafından yaratılmış ve Square Enix tarafından da dağıtılacak bir yapım. Ayrıca tür bakımından fps ve rol yapma ögesi bulunan bir oyun olacak.
Oyun Hakkında
Süper güçlere sahip olan karakterlerimizle beraber oldukça kanlı kombatın yanı sıra, aynı zamanda bir o kadar da rol yapma ögesi içerecek olan oyun, heyecanla bekleniyor. 1 Nisan’da Steam üstünden oyuncuların beğenisine sunulacak olan yapım; oldukça agresif bir mekaniğe dikkat çekmekte. Ayrıca erken ödeme yaparak oyunu Steam’den satın alabilirsiniz.
Square Enix Etkinliği
18 Mart, yani bugün yapılan etkinlikte; yeni bir Outriders fragmanı yayınlandı. Gösterilen video ile birlikte birçok yeni detay öğrenilen oyunda birçok farklı öge dikkat çekti.
“Bizi av olarak gören bir gezegenden kaçıyoruz”
Fragmana bu sözlerle başlayan oyun, yapılan etkinlikte oldukça etkili bir video sundu. Tehlikeli bir gezegende yaşam mücadelesi verirken bunun yanında birçok zorlukla karşılaşıyoruz. Geniş bir dünyaya sahip olacağını düşündüğümüz Outriders, yaşam mücadelenizi zorlayan bir oyun olacak. İnsanlardan çok, yaratıklarla da savaşacağımız efsanevi savaşlar görecek gibiyiz. Kısacası Enoch gezegeni, sizi tehlikeli, kanlı ve savaşırken cesaretinizi sınayacak bir dünya olacak.
Oyunun en güzel yanı ise bu gezegeni, arkadaşlarınız ile co-op bir şekilde gezip, savaşıp, hayatta kalabileceksiniz. Eğlenceye hazır mısınız?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: League of Legends 11.7 PBE Yama Notları Sızdırıldı