Valorant oyuncuları en iyi tüfek olan Phantom veya Vandal hakkında büyük bir tartışma başlattı ve sonunda Michael ‘Shroud’ Grzesiek düşüncelerini anlattı.

Eski Counter-Strike: Global Offensive profesyonel oyuncusu, kapalı beta olarak piyasaya sürüldüğünden beri oyunun çoğu durumu hakkında duygularını duyuruyor, en güçlü Ajanlar topluluk arasında popüler tartışmalara giriyor ve şimdi de silahlar.

Riot’un birincil şahıs nişancı(FPS) oyununda toplam 17 farklı ateşli silah var, ancak pek çoğu Phantom ve Vandal tüfeklerinden daha fazla ilgi görüyor – her ikisi de tamamen otomatik. Yine de oyuncular ikiye bölünmüş gibi görünüyor.

Shroud Twitter’da Açıkladı

Bir kullanıcı Twitter’da Shroud hakkında ‘Beyni olmadığı için vandal kullanamıyor’ derken, tartışma yaşadığı kişi Phantom’un onun stiline daha uygun olduğunu ve daha rahat oynayabildiğini açıklarken gerçekleşen ileri geri konuşmaya sonunda Shroud dahil oldu.

Shroud ‘Phantom sprayler için / burst (basıp çekme) atmak gerçekten çok basit. Bence Phantom kat kat daha iyi.’ diye cevap verdi. Aynı kullanıcı ideal silahı seçmek için neleri göze aldığını sorduktan sonra Shroud tekrardan fikirlerini ortaya döktü.

Shroud: Hangi pozisyonda oynadığın, oynadığın karakter, oynadığın bölge ve düşman ekonomisine göre kendimi ayarlıyorum. Fakat oyunun sonunda yada düşman ile karşılaşmadan önce düşmanın ne aldığını ya da planladığını bilemezsin.

Shroud böylece açıklamalarında neden Phantom silahını tercih ettiğini kendisine ithamda bulunan bir Valorant oyuncusuna cevap vererek açıkladı. Sizce hangisi daha iyi? Vandal mı? Yoksa Phantom mu?

 

Önceki içerikCall Of Duty:Vietnam Hakkında Bilgi Sızdırıldı
Sonraki içerikCall of Duty: Mobile World Championship Duyuruldu!
Geçmişte Mod-Z Esports'da PUBG oyuncusu olarak oynamış ve TOA Esports'da asistanlık yapmış olan yazarımız Bedirhan, şu anda Gamerbase'de yazdığı haberlerle sizleri bilgilendirmenin yanı sıra Dark Passage Esports Club'ta Menajerlik yapmakta.

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin