Daha önce profesyonel bir takımda oynamamış olan Alman asıllı Türk orta koridor oyuncusu Envy Carry 1907 Fenerbahçe Espor`a transfer oldu.

Geçtiğimiz mevsimden bu yana gurbetçi oyuncularla ilgilenen 1907 Fenerbahçe Espor, tekli dereceli de yüksek sıralarda olan gurbetçi oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Daha önceden Fenerbahçe, kadrosuna Hades, Bolulu, Blue, Agurin ve Murmel gibi oyuncuları katmıştı. Riot Games kurallarına göre kadroda en az 10 oyuncu bulundurması gereken 1907 Fenerbahçe yeni transferi orta koridor oyuncusu Envy Carry oldu.

Alman doğumlu Türk asıllı oyuncu daha önce herhangi bir takımda boy göstermemiştir. Tekli dereceli de fazlasıyla başarılı olan Envy Carry yetenek avcısı Turkinator’un radarına takıldı. Daha önce Hades, Blue ve Ragner gibi oyuncuları VFŞL’ye kazandıran Turkinator, 1907 Fenerbahçe’nin şimdiki orta koridor oyuncusu Bolulu’yu da bizlere tanıtmıştı. Envy Carry takıma katılmasıyla birlikte orta koridor oyuncu sayısı 3`e çıktı.

Bolulu, Blue ve Envy Carry 1907 Fenerbahçenin orta koridorunda mücadele edecek. Esnek kadroya sahip olan 1907 Fenerbahçe Espor zaman zaman orta koridor oyuncularını alt koridor tarafında oynatarak seçim yasaklama ekranında önemli bir üstünlük sağlıyorlardı.

Destek oyuncusu Only35`in takımdan ayrılmasından sonra başka bir orta koridor alan 1907 Fenerbahçe Espor bu taktiğe devam etmesi bekleniyor.

Envy Carry ilk profesyonel maçına 1907 Fenerbahçe takımında çıkacak. Oyuncunun ilk maçında nasıl bir performans göstereceği büyük merak konusu.

 

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin