Technopat ile ortaklaşa düzenlediğimiz 1v1 CS:GO turnuvasının eleme aşaması sona erdi. Yarın saat 19.00’da 8 oyuncu, 3 büyük ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele edecek.

TECHNOPAT 1VS1 CS:GO Turnuvası 31 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında toplam 256 oyuncunun katılımıyla online olarak düzenleniyor. 31 Ağustos günü oyuncular 2 gruba ayrıldı ve iki gruptan da 4 kişi finale çıkmaya hak kazandı.

A grubu

A grubunda toplam 128 kişi mücadele etti ve bu elemeden toplam 4 kişi yarın düzenlenecek olan finale katılmaya hak kazandı.

Finale Katılmaya Hak Kazanan Oyuncular

LeggeDAsss

InspireAS

ysfst4rr

them1s_

B Grubu

B grubunda toplam 128 kişi mücadele etti ve bu elemeden toplam 4 kişi yarın düzenlenecek olan finale katılmaya hak kazandı.

Finale Katılmaya Hak Kazanan Oyuncular

Xhame

KadirKomtan

-AURORA

RAIDEEN-

Final yarın saat 19.00’da başlayacak ve canlı olarak Twitch kanalımızdan yayımlanacak. Canlı yayını izlemek için buradaki linkte tıklayabilir veya Twitch üzerinden Gamerbase kanalını aratabilirsiniz.

Finalde toplam 8 oyuncu mücadele edecek ve final aşamasındaki tüm maçlar 3 harita (bo3) üzerinden oynanacak. Finali ilk 3 sırada bitiren oyuncular aşağıdaki ödülleri kazanmaya hak kazanacak.

Ödüller

  • Birincilik ödülü: Cooler Master CK350 Mekanik RGB Türkçe Klavye
  • İkincilik ödülü: Cooler Master MM530 RGB Oyuncu Faresi
  • Üçüncülük ödülü: Cooler Master Sürpriz Hediye Çantası

Not: Finale kalan oyuncular mesaj kutularını kontrol edip ve gelen bildirimleri dikkate almalarını öneririz. Finale çıkan oyuncular ile iletişime geçip oyuncuları finale davet edeceğiz.

Önceki içerikmirbit, Sprout’tan Ayrıldı
Sonraki içerikPUBG Europe League Phase 3 Gün 2

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin