2022 yılı tüm hızıyla devam ederken, Mart 2022 ayının PS Plus için tüm yeniliklerinin neler olduğunu bilmek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

İşte PlayStation Plus mart 2022 için tüm bildiklerimiz;

Karışık bir çantadan bir sihirbaz gibi bir şeyler çıkarttığınızı düşünün. İşte, PS Plus’ta bazen oyunculara klasik oyunlar sunarken bazen de cansız kalan teklifler yapabiliyor. Microsoft, Xbox Game Pass ile oyun ortamını hızla değiştirirken Sony ise büyük bir baskı altında kalıyor. Bu baskı da sonuç getiriyor gibi. Sızıntılar ve söylentiler de dahil olmak üzere, PS Plus üyeliği karşılığında sunulan yeni bir oyun seçiminin geleceği konuşuluyor. Ayrıca, Sony’nin Spartacus adlı Game Pass’e alternatif olabilecek bir yapım üzerinde çalışıyor.

Mart 2022 için PS Plus Oyunları

Henüz mart ayı için onaylanmış olan listeyi bilmesekte, GTA Online’ın 15 Marttan başlamak üzere üç ay boyunca ücretsiz olacağını biliyoruz.

Rockstar’ın popüler bu oyununun online sürümü, ücretsiz erişime ve son gelen DLC The Contract dahil olmak üzere bir çok yeni içeriği oyuncularla buluşturacak.

PS Plus Mart 2022 Oyunlarının Tam Listesi Ne Zaman Açıklanacak?

Oyunlar her ayın son Çarşamba günü 08:30 PST / 11:30AM EST / 16:30PM BST / 17:30PM CEST’de açıklanır. Bu yüzden 23 Şubat 2022’de bu listenin açıklanması bekleniyor.

PS Plus’ın Ücretsiz Oyunları Nasıl Alınır?

Mart 2022’nin ücretsiz oyunlarına sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. Sırasıyla şu adımları uygulamanız yeterli.

  • PlayStation konsolunuzun ana ekranında sol üstteki PlayStation Plus sembolüne gidin.
  • Açılan sekmede, PS Plus’ın o ay olan tüm oyunlarını indirebilirsiniz.

Önceki içerikVALORANT 4.03 Yama Notları
Sonraki içerikFIFA 2022 TOTW 22 Haftanın Takımı Yayınlandı!

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin