League Of Legends’ in en prestijli turnuvası olan Worlds Championship bu sene Çin’de düzenleniyor! Bir çok büyük turnuvanın iptal olmasına rağmen Riot Games Worlds 2020 düzenleme kararı aldı. Temsilcimiz olan Papara Supermassive ise turnuvaya eleme gruplarından katılıyor. Eleme gruplarındaki rakipleri ise şu şekilde:

 

Eleme gruplarında 5’er takımdan oluşan 2 ayrı grup var. Grupların birincileri direk normal gruplara katılmaya hak kazanırken; 2, 3 ve 4. olan takımlar ise aralarında eleme turu oynayacak.

Temsilcimiz Papara Supermassive’in grubu fazlasıyla zorlu duruyor. Umarız gruptan 1. olarak çıkmayı başarır. Turu geçtiği zaman karşılaşacağı muhtemel gruplar ise şu şekilde:

Çin’de düzenlenecek olan turnuva 25 Eylülde başlayacak ve 31 Ekim’deki final maçı ile sona erecek. Fikstür kuraları şuanlık daha çekilmedi. Yarı finale kadar olan tüm maçlar Shanghai Media Tech Studio’da oynanacak. Final maçları ise ilk defa kullanıma açılacak olan Pudong Football Stadium’da oynanacak. Temsilcimiz Papara SuperMassive’e maçlarında başarılar dileriz 🙂

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin