VALORANT, League of Legends’ın dizisi olan Arcane için yeni görünümler getirdi. Ayrıca, koleksiyoncu seti ve diğer LoL temalı oyun içi ödüllerle kutlamalara hazırlanıyor. Riot Games’in kapsamlı kütüphanesindeki her oyun içerisinde oyuncuların hoşuna gidecek Arcane dizisini yansıtan birçok hediyeyi bizlere sunuyor.

Riot Games VALORANT’ı da unutmadı. LoL temalı Sentinels of Light ve Ruination ciltlerin çok fazla tutulmasının ardından Arcane’nin yayınlanmasını kutlamak için özel bir koleksiyoncu seti, yeni görünüm serisi ve oyun içi çok daha fazlasını görebileceğimiz hepimizin hoşuna gidecek güzel şeyler bizleri bekliyor.

REKLAMmonsters reloaded advertisement

Valorant X League of Legends Arcane: Koleksiyoncu Seti

5 Kasım Cuma, 14:00 PST/17:00 EST / 21:00 GMT/10 PM CEST’den 22 Kasım Pazartesi gününe kadar gece pazarı üzerinden satışa sunulacak. Elinizi hızlı tutmakta fayda var ve sınırlı sayıda bir paket olacağa benziyor. İçerisinde:

  • Gizli Şerif
  • Seviye 1 – Özel model tasarımı ve mermiler. Özel boşta poz, kuşanma, yeniden yükleme ve ateşleme animasyonları.
  • Seviye 2 – Model yükseltme. Kuşanma, yeniden yükleme ve ateşleme animasyonları sırasında özel görsel efektler ve ses.
  • Maymun İş Silah Arkadaşı
  • Etiket! sen ölüsün sprey
  • Arcane Gizemler Kartı
  • Uğursuzluk başlığı
  • Daha da önemlisi, öğeleri ayrı ayrı satın alamazsınız, yalnızca pakette.

Radiant Crisis 001 Cilt Çizgisi

Arcane için çıkartılmış bir başka kaplama ise Radiant Crisis 001. Sean Marino’nun “bir dizi farklı çizgi roman stili ve döneminden” ilham aldıklarını yazıyor. 7.100 VP‘ye sahip olabileceğiniz bu paket içerisinde bulunan silahlara da bir bakalım.

  • Bucky
  • Classic
  • Phantom
  • Spectre
  • Melee (baseball bat)

Valorant X League of Legends Arcane: Ücretsiz Ödüller

Ödüller:

Arcane Poro Gun Buddy (The World of RiotX Arcane Ödülü)

  • 7 Kasım’dan itibaren mevcut
  • Oyuncular bu ödülü World of RiotX Arcane’deki görevleri tamamlayarak kazanacaklar.

Gevşek Top Spreyi (The World of RiotX Arcane Ödülü)

  • 14 Kasım’dan itibaren mevcut
  • Oyuncular bu ödülü World of RiotX Arcane’deki görevleri tamamlayarak kazanacaklar.

Prime Gaming Arcane Jinx Oyuncu Kartı

Prime Gaming aboneleri, 18 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında mevcut olan ücretsiz Arcane Jinx Card’ı alabilir, şu aşamaları izleyerek sizde sahip olabilirsiniz.

1- Prime Gaming web sitesinde RiotX Arcane sayfasını ziyaret edin .
2- Prime Gaming hesabınıza giriş yapın.
3- Ödülünüzün yanındaki ‘Şimdi Talep Et’ düğmesine tıklayın.
4- Valorant’ı başlatın.
5- “Koleksiyonlar” sekmesine girin ve ödülünüzle ilgili kozmetik seçeneği seçin. Yeni oyuncu kartınız hazır.

Önceki içerikVALORANT Champions Detayları Duyuruldu
Sonraki içerik2021 Yılının Tüm E-spor Ödülleri ve Kazananları

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin