Riot Games’in taktiksel nişancılık oyunu VALORANT, oyuncularına rekabet dolu bir deneyim yaşatmaya yenilikleriyle devam ediyor. İlk çıkış tarihinden itibaren çeşitli güncellemelerle heyecanın dozunun her an arttığı VALORANT’ta, 11 Ocak itibariyle 4. Bölüm: 1. Kısım başlıyor.

FPS severlerin yeni gözdesi VALORANT’ta, içinde birçok yenilik barındıran 4. Bölüm: 1. Kısım başlıyor. Yeni bölümle birlikte oyunculara yeni savaş bileti, kostümler ve yeni ajan Neon sunuluyor. Filipinli Ajan Neon, şoke edici bir hızla öne atılırak bedeninin ürettiği biyoelektrik dalgalarını düşmanların üstüne salıyor. Düşmanları gafil avlamak için yarışırcasına koşuyor ve hepsini yıldırım hızıyla indirebiliyor.

Yeni Ajan: NEON

Yetenekler

  • Yüksek Devir (E)
    • Neon’u hızlandırmak için ANINDA gücünü odakla. Yükü dolduğunda, ALT. ATIŞ’la elektrikli kayma hareketini etkinleştir. Her iki skorda bir kayma hareketinin yükü dolar.
  • Elektro Ok (Q)
    • ANINDA bir enerji oku fırlat. Ok bir kere seker. Ok bir yüzeye çarptığında sersemletici bir patlamayla altındaki zemine elektrik akımı verir
  • Hız Şeridi (C)
    • Önüne doğru, kısa veya bir yüzeye çarpana kadar ilerleyen iki enerji hattı çıkarmak için ATEŞ ET. Bu enerji hatları, görüşü engelleyen ve içinden geçen düşmanlara hasar veren statik elektrik duvarlarına dönüşür.
  • Enerji Patlaması (X)
    • Neon’un tüm gücünü ve hızını kısa bir süreliğine etkinleştir. Gücünü, hareket ederken isabetliliği yüksek olan ölümcül bir ışın saldırısına dönüştürmek için ATEŞ ET. Aldığın her skorla birlikte bekleme süresi sıfırlanır.

Savaş Bileti

  • Öne Çıkan Bedelsiz İçerikler
    • Hızlı ve Ölümcül Shorty ve Stilleri
    • Operasyon: Fracture Oyuncu Kartı
    • Sevgililer Günü Taktikleri Oyuncu Kartı
    • Robotavuk Uğuru
    • Bağlantı Gitti Spreyi
  • Öne Çıkan Seçkin İçerikler
    • Hızlı ve Ölümcül Karambit ve Stilleri
    • Şematik Vandal
    • Hızlı ve Ölümcül Phantom ve Stilleri
    • Ebruli Frenzy
    • Durdurulamaz // Sage Oyuncu Kartı
    • Sevgililer Günü’ne Özel Sevgilim Olsana Kart Serisi
    • Beyin Bedava Uğuru
    • 1 Numara Spreyi

PROTOKOL 781-A (9900 VP)

Bu alternatif dünyada baskıcı bir gölge yönetimin önce kendi içindeki çekişmeleri çözmesi gerekiyor. Protocol 781-A silahları, çatışmada özel olarak askeri birliklere destek olması, performanslarının gözlemlenmesi ve tüm emirlerin harfiyen uygulandığından emin olunması için tasarlandı.

  • Tema Hedefleri: Distopik, Karanlık Bilimkurgu, Robotik, Gelişmiş Teknoloji
  • Temel Özellikler: Ulti sürümü, bitiriş animasyonu, dönüşümler, animasyonlar, görsel efektler, seslendirme (kadın ve erkek versiyon), silah sesi ve stiller.

Silahlar

  • Bireysel İdari Yakın Dövüş Birimi (yakın dövüş)
  • Protokol 781-A Phantom
  • Protokol 781-A Spectre
  • Protokol 781-A Bulldog
  • Protokol 781-A Sheriff

Paketin İçindekiler

  • Protokol 781-A Phantom
  • Protokol 781-A Spectre
  • Protokol 781-A Bulldog
  • Protokol 781-A Sheriff
  • Protokol 781-A Uğuru
  • Protokol 781-A Kartı
Önceki içerikTürkiye Espor Futbol Ligi 9.Hafta Tamamlandı!
Sonraki içerikFIFA 2022 FUT Headliners Team 2 Kadrosu Yayınlandı!

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin