REKLAMmonsters reloaded advertisement

VALORANT’ın yeni kostüm paketinin duyurulması ardından 2.09 yama notları da açıklandı. Bu yamada yeni oyun modu Kopya oyunda yerini alıyor. Viper ise bu yamada biraz zayıflatılacak.

VALORANT 2.09 Yama Notları

VIPER

  • Zehir Bulutu
    • Anlık hasar 50 >>> 30’a düşürüldü.

Oyun Sistemi Güncellemeleri

  • Turnuva Modu özel oyunlara taktik mola eklendi.
    • Takım maç başına 2 taktik mola alabilir.
    • Taktik molalar 60 saniyedir.
    • Taktik zaman aşımları mola süresince tüm oyuncuların hareketlerini kısıtlar.
    • Teknik duraklatmalar için standart Maç Duraklatma Zamanlayıcısı seçeneği hala oyunda yerini koruyor.
  • Gözlemciler için mermi izleyicilerin görsel senkronizasyonu ve efektleri iyileştirildi.
  • Gözlemciler için takım rengiyle eşleşecek şekilde mini haritadaki yerletirilebilir yardımcı renk programı ayarlandı.
  • Takım rengine uyması için oyuncu diziliş HUD’sindeki isimlerin renkleri ayarlandı.
  • Kullanıcı arayüzlerine performans iyileştirmeleri getirildi.

Hatalar

  • Gözlemciler için yerleştirilmiş Ajan yetenekleri takım renklerine eklendi.
  • Astra’nın Sis bulutunu kullandığınız zaman oluşan kayma giderildi.
  • Sova’nın Dron’undaki mermi izleri düzeltildi.
  • Yanlış hasar simgeleri düzeltildi.
  • Killjoy’un bomba sesinin, etkinleştirdikten sonra hemen yok etme sorunu düzeltildi.
  • Omen, ultisini kullanırken artık Spike’ı veya silahları bırakamayacak.
  • Killjoy’un Alarmbot’u görünmezken, parlamasına sebep olan hata giderildi.
Oyun Sistemleri
  • Küre alımlarına yapılan spam sonrasında, silah eline alırken uzun sürede yüklenmesine sebep olan hata düzeltildi.
Breeze Haritası
  • Harita etrafındaki bir dizi hata giderildi.
  • Oyuncular, Sage’in duvarı ile kapılar arasına girebiliyordu. Bu hata giderildi.
Önceki içerikVALORANT’ın Yeni Silah Paketi: Minima
Sonraki içerikUEFA eEURO 2021 Play-Off Turunda İlk Gün Tamamlandı!

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin