COVID-19 sebebiyle PUBG Corporation, ilk etkinliği olan PCS Charity Showdown’u duyurmuştu. Ülkemizinde içinde bulunduğu MEA bölgesi elemeleri tamamlandı.

İlk 3 takım PCS’ye hak kazandı

4 turun bir haftaya sıkıştırıldığı programda takımlar her gün üst üste maçlar oynadı. İlk 3 takımın 100.000 dolar ödül havuzlu PCS etkinliğine katılmaya hak kazanağı maçlar çekişmeli geçti. 12 maç üzerinden oynanan final iki güne bölündü. Oyuncular her gün 6 maç oynadı.

İlk gün puan tablosundaki ilk 3 takım ikinci gün sonucunda aralarında yer değiştirseler de arkalarındaki rakiplerin kendilerini geçmelerine izin vermediler. 16 takımdan 13’ünün Türk takımlarımızın domine ettiği finalde PCS slotlarını gene Türk takımlarımız elde etti. Elemeyi Digital Athletics takımı 11 maç liderlik koltuğunda oturan rakibini son maçta bir arkaya atarak lider bitirdi. 2. sırayı Etiget Esports, 3. sırayı ise Fastpay Wild Cats takımı doldurdu. 4. ve 5. olan Blaze Esports ve Beşiktaş ekipler ise turnuvanın dışında kaldılar.

Önceki içerikPUBG Corporation, Küresel PCS Charity Showdown’un Yeni Programını Açıkladı
Sonraki içerikKış Mevsimi Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor Oldu

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin