Apex Legends Sezon 11 güncellemesiyle birlikte yeni Storm Point haritası ve Ash ile 2 Kasım’da bizlerle. Yeni sezon ile birlikte Kaçış savaş geçişi yayınlanacak be üzerinde çalışılacak 100’e yakın içerik katmanı eklenecek. Sezon 11, Apex Legends için bir başka dönüm noktası olacak.

Sezon 11 için Hazırlanmış Olan Fragman ;

REKLAMmonsters reloaded advertisement

Sezon 11 Savaş Bileti Ne Kadar?

Geçen sezonlarda olduğu gibi, Sezon 11 için de Battle Pass satın almak isteyen oyuncular 950 Apex Coin’e battle pass alabilecekler. İlk 25 seviyeyi hemen açmak isteyen oyuncular 2.800 jeton karşılığında Savaş Bileti paketini alabilirler.

Ancak Sezon 11 için tamamen ücretsiz olarak alınan Battle Pass ürünleri ;

  • 7 Apeks Paketi
  • 6 Silah Görünümü
  • 6 Yükleme Ekranı
  • Tüm Efsaneler için İzleyiciler Kazanın
  • 1 Müzik Paketi
  • 300 Apex Madeni Para
  • Sezon Rozeti

Apex Legends Sezon 11 Battle Pass’ta neler var?

İşte sezon 11’in tüm görünüm ve kostümleri

Gibraltar

Mirage

Loba

Revenant

Wraith

Apex Legends’de her zaman olduğu gibi savaş geçişleri toplam olarak 1.000 jeton içeriyor. Böylelikle jetonlarınızı harcamazsanız Sezon 12 güncellemesiyle birlikte, Sezon 12 geçişini de satın almak için yeterli jetonunuz olacaktır.

Sezon 11 de diğer ödüllerin arasında Legends için sanal spreyler ve yeni yer ifadeleri de bulunuyor.

Sezon 11, 2 Kasım’da 10:00 PT / 13:00 ET / 17:00 GMT’de yayınlanacak ve yeni Battle Pass dahil olmak üzere Apex Legends’a eklenen tüm yeni içerikleri görebileceğiz.

Önceki içerikFIFA 2022 Rulebrakers Team 1 Kadrosu Yayınlandı!
Sonraki içerikCall of Duty : Vanguard İçin Özel PlayStation Ödülleri Geliyor!

BU İÇERİĞE YORUM YAP

Yorumunuzu girin!
Adınızı lütfen buraya girin