
Riot Games Anivia’yı değiştiriyor mu ? League of Legends’ın en az oynanan şampiyonlarından bir tanesi olan Anivia, 10.25’te potansiyel değişikliğine gidilecek. Cryophoenix’e göre orta koridorda en az oynanan şampiyon Anivia dedi.
With Anivia needing adjustments for 10.25, @RiotAzuBK wanted to expand the scope a bit and do a QoL pass on her
Goals:
-Unbind her from Tear so it's an option not mandatory
-Improve reliability and flexibility of Q and RTuning may still change, this should be on PBE next week pic.twitter.com/VHJr6a7Yk4
— Mark Yetter (@MarkYetter) November 21, 2020
Örneğin, saldırı füze hızı 1500’den 1600’e yükseltildi ve temel istatistikleride biraz arttırıldı. Q’su Flash Frost’un verdiği hasar yükseltildi. Bekleme süresi ise yarım saniye daha arttırıldı.
Anivia’nın W’si Kristalize de biraz değiştirilecek. Soğuma süresi 17 yerine 20 saniyede başlayacak ve yükseltildiği her seviyede bir saniye ilerleyecek.
E’si, Frostbite’a bazı hafif güçlendirmeler gelecek. Mana bedeli düşürüldü ve hasar biraz arttı.
R’sinin hasarı zayıflamış, ancak bekleme süresi yaklaşık iki saniye düşürülmüştür.












